Εδώ είμαστε!! Η Ζέτα και η Κίκα!

Έπειτα από 8 χρόνια φιλίας, στενής συνεργασίας και επαγγελματικής πορείας, πήραμε την απόφαση να φτιάξουμε ένα κοινό fashion & lifestyle blog.

Θέλουμε να μοιραστούμε με τις αναγνώστριες μας τις σκέψεις μας, τα στυλ που μας αρέσουν, τις προτάσεις μας, την καθημερινότητα, ότι μας εμπνέει και ότι μας αρέσει, ότι μας ενδιαφέρει και μας φτιάχνει τη διάθεση. Πάντα με γνώμονα τη μόδα και τις τάσεις που αγαπούμε.

Μας αρέσει η μόδα, παρακολουθούμε μέσω internet τις τρέχουσες τάσεις, παραβρισκόμαστε σε fashion events όποτε μας δίνεται η ευκαιρία, στον ελεύθερο χρόνο μας παρακολουθούμε σεμινάρια αργυροχρυσοχοΐας, κοπτικής-ραπτικής (η Κίκα) και σχεδίου μόδας (η Ζέτα), αγαπάμε τα ταξίδια και το καλό φαγητό. Σας δίνουμε ιδέες και προτάσεις με τις τάσεις της μόδας, δοκιμάζουμε προϊόντα ομορφιάς, κάνουμε έρευνα αγοράς, εξερευνούμε όμορφα σημεία της Αθήνας, ταξιδεύουμε.

Έχοντας σαν εφόδιο την μπόλικη αισιοδοξία και τρέλα που μας διακατέχει, καθώς ανήκουμε και οι δυο στο ζώδιο του Τοξότη, κάνουμε το πρώτο μας βήμα στο χώρο του διαδικτύου. Ξεκινάμε αυτό το blog, σαν μια απλή σκέψη, να μοιραστούμε την αγάπη μας για τη μόδα και τον τρόπο ζωής της σύγχρονης γυναίκας και με τον καιρό να εξελισσόμαστε.

Meet us & follow us στο Instagram, το Facebook και το Pinterest για να μαθαίνετε τα νέα μας!!

Ζέτα Σκουταρίδη και Κίκα Καρδάση